Tuica si Palinca Premium

Social Media
0723 258 920 contact@celar.ro
Image Alt

Despre noi

“Povestea brand-ului CELAR``

Separator image

“Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”, ca mai toate povestile copilariei, asa incepe si povestea distileriei noastre. Chiar la poalele judetului Arges, la limita cu Dambovita, rasare comuna care apare pe harta Tarii Romanesti inca din 1700 cu numele de “Bogati”.

Este locul unde am crescut odinioara, cutreierandu-i plaiurile si, mai tarziu, avea sa devina locul unde CELAR lua nastere.

In 2018, intr-un an mai roditor decat ne fusese dat pana atunci, ne-am sfatuit in sanul familiei si am hotarat ca a venit vremea sa transformam dorinta noastra mai veche in realitate. Am luat, asadar, decizia de a pune bazele unei distilerii dupa propriile standarde, dorind de la bun inceput sa concentram traditia si bogatia locului intr-un produs finit care sa ne duca povestea mai departe, pana peste hotare.

“Celar – la granita dintre traditie si modern”

Separator image

Putem spune ca CELAR este o fuziune perfecta dintre vechi si nou.

Doua lumi care aduc la un loc autenticitatea si experienta a generatii intregi impreuna cu standardele riguroase de productie ale prezentului, fac din Celar de Bogati un brand de distilate premium.

Din punct de vedere etimologic, “celar” este un arhaism sinonim cu “pivnita”.

Dupa cum stim cu totii, pivnita este locul in care oamenii gospodari isi strang bucatele pentru care au muncit tot anul; este un simbol al sarguintei, chibzuintei si bogatiei, trasaturi de baza ale inaintasilor nostri pe care ne dorim sa le perpetuam.

Ne-am dorit sa acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu, motiv pentru care am optat pentru sticla calitativa cu design robust si o eticheta eleganta, cu elemente in relief.

Nici logo-ul nu este ales la intamplare. Acesta intruchipeaza o bufnita stilizata de un artist autohton, bufnita fiind o pasare de prada, intalnita adesea in apropierea pivnitelor la vanatoarea de rozatoare si este simbolul intelepciunii, consolindand imaginea unui brand de incredere.

Dimensiunea istorica pe care i-o oferim brandului nostru ne responsabilizeaza sa transmitem mai departe traditia si obiceiurile stravechi. Este, totodata, si modalitatea noastra prin care ne dorim sa insuflam in randul tinerilor interesul si dragostea pentru produsele fabricate in Romania.

Cu ajutorul unui specialist am reusit sa integram distilatele CELAR in retete de cocktailuri aromate, dorindu-ne sa devenim alegerea principala a tinerilor dornici sa experimenteze bauturi noi, pornind de la produsele traditionale romanesti.

“CELAR – UN BRAND DE DISTILATE PREMIUM”

Separator image

 Respectand cu rigurozitate standardele de productie, Celar de Bogati este un brand de distilate premium care vine in intampinarea celor mai pretentioase cerinte

Chiar intr-una din anexele gospodaresti am cladit visul nostru, investind reteta pe care o pastram de generatii intregi, pasiunea pentru distilate si cel mai important – echipamente sigure si calitativela standarde Europene.

Sticla 700ml cu Rachiu Gutuie 50% alc. CELAR

Produsele noastre (Tuica 32% , 40% respectiv 50% vol. alc., visinata 25% vol.alc. si rachiu de gutui 50% vol.alc.) sunt obtinute prin distilarea borhotului de fructe si invechite in lemn de salcam, iar distilarea se realizeaza intr-un cazan tip alambic fabricat din cupru electrolitic de puritate 99,9%.

Folosim prunele obtinute in livada proprie ce se intinde pe 3,5 ha, avand satisfactia de a promova produse 100% naturale, fara adaos de zahar sau produse sintetice.

Respectam traditia ce se transmite din generatie in generatie si ne dorim ca prin eforturile noastre sa mentinem vii pomicultura locala si mestesugul distilarii fructelor.

“Dupa munca si rasplata”

Separator image

Astazi imbuteliem cu grija, printr-un proces manual, produsele pentru care am fost apreciati si premiati cu medalie de bronz in cadrul “London Spirits Competition 2020”.

Cea mai mare satisfactie ramane, insa, aceea de a oferi pe piata distilate artizanale ce intrunesc toate caracteristicile unor produse premium, de la ambalaj si pana la calitatea ingredientelor utilizate.

Guvernat de autenticitate, Celar este un brand cu o abordare moderna, orientat catre preferintele actuale ale consumatorilor de bauturi fine.

Va invitam sa explorati sectiunea PRODUSE de pe site si sa faceti cunostinta cu distilatele noastre artizanale.

Ne dorim ca prin intermediul produselor pe care le comercializam, sa va fim alaturi in cele mai importante momente care impun inchinarea unui pahar de tarie dupa reteta originala, mostenire de familie.

Cu recunostinta,

Familia Celar