GDPR – CELAR – Distilerie Traditionala Artizanala

Bauturi 100% naturale obtinute prin distilarea prunelor fermentate in conditii ecologice, respectand o reteta traditionala transmisa din generatie in generatie.

Social Media
0723 258 920 contact@celar.ro
Image Alt

GDPR

SCOPUL PRELUARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC FARMLAND BUSINESS SRL colecteaza doar acele date personale necesare navigarii pe www.celar.ro  intr-un mod cat mai usor si mai aplicat nevoilor utilizatorilor.

Prelucram datele cu caracter personal pentru a putea:

  • face accesarea site-ului celar.ro cat mai usoara;
  • solutiona anularea unei comenzi sau orice alte probleme, de orice natura, referitoare la o comanda pe site celar.ro , la bunurile si serviciile achizitionate;
  • a ii putea informa pe utilizatori si clienti despre anumite oferte, noutati sau despre modificari legate de anumite produse;
  • a putea organiza concursuri etc.

CELAR prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale (ex: newsletter, mesaje electronice pe diverse canale etc.);
  • Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele la care participa CELAR;
  • Furnizarea de informatii de asistenta a nevoilor legate de un anumit produs;
  • Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile CELAR.

TEMEI LEGAL DE COLECTARE A INFORMATIILOR

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

  • Interesele comerciale legitime ale SC FARMLAND BUSINESS SRL, de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dvs. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Interesul legitim al SC FARMLAND BUSINESS SRL pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea.
  • Conformarea cu o cerinta legala imperativa, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor noastre ce vor fi prestate.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu conditioneaza furnizarea/prestarea serviciilor contractuale.
  • Prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM

Pentru a ne putea desfasura activitatea si pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, prelucram o serie de date cu caracter personal cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numerele de telefon, preferintele in materie de marketing, istoricul de navigare, convorbirile telefonice cu operatorii nostri etc.

Aceste informatii sunt colectate atat prin completarea formularului de abonare, cat si prin intermediul fisierelor de tip cookie.

Pe site-ul www.celar.ro , detinut de SC FARMLAND BUSINESS SRL, sunt prelucrate urmatoarele categorii de date:

  • Numele, functia, adresa, e-mailul, numerele de telefon;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi un mesaj transmis prin formular sau inregistrarea unui apel pe care l-ati facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Relatii cu Clientii, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;
  • Informatii privind contul dvs., cum ar fi abonamentele pe care le utilizati sau alte informatii care sunt incluse in portalul nostru de gestionare a relatiei comerciale cu fiecare client;
  • Preferintele dvs. pentru anumite produse, servicii si stil de viata atunci cand ne spuneti care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, in baza modului in care utilizati site-ul www.celar.ro ;
  • Preferintele in materie de marketing – a se vedea sectiunea Cookie-uripentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri si alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Istoricul dvs. de navigare.
  • Nivelul serviciilor care vi se presteaza – de exemplu, probleme operationale si alte evenimente care pot afecta serviciile noastre;
  • Raspunsurile la invitatii si confirmarile de participare la evenimente.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dumneavoastra de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastra atunci cand folositi produsele sau serviciile noastre.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Va abonati la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru;
  • Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice;
  • De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens. Acestea includ agentii de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agentii de verificare/control si prestatori servicii contractate.

Cui ii putem transmite datele dvs. cu caracter personal

Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de imputerniciti:

  • Autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
  • Firmele de curierat
  • Furnizorii de servicii de plati electronice
  • Furnizorii de servicii de marketing etc.

Durata pastrarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate de SC FARMLAND BUSINESS SRL si partenerii sai pentru o perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus. De regula, acestea vor fi stocate cat timp sunteti abonat pe platforma noastra, insa unele din ele pot fi pastrate ulterior inchiderii contului pe un termen de 10 ani conform legislatiei fiscale aplicabile sau cand interesele noastre legitime o impun. Anumite date cu caracter personal pot fi pastrate in continuare potrivit legislatiei fiscale aplicabile, daca e cazul.

Drepturile dumneavoastra

Potrivit legislatiei comunitare si nationale in vigoare, clientii si utilizatorii site-ului www.celar.ro  au o serie de drepturi pe care le vom enumera in randurile de mai jos.

Aveti dreptul de a cere:

  • confirmarea faptului ca va stocam anumite date cu caracter personal
  • stergerea anumitor date cu caracter personal
  • rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal
  • primirea datelor personale stocate intr-un format structurat
  • restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal etc.

Aceste drepturi sunt enumerate exemplificativ si se completeaza cu cele din legislatia in vigoare. Aveti dreptul de a depune o plangere cand aceste drepturi va sunt incalcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, dar si pentru orice intrebari suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email contact@celar.ro  sau telefonic.

Regulamentul confera persoanelor carora li se prelucreaza date personale o serie de drepturi. Astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si dreptul la portabilitatea datelor si pe cel de stergere a datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveti:

  • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.
  • Dreptul de acces – inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la informatiile privind modalitatea in care sunt prelucrate aceste date.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent de catre noi si care poate fi citit automat, dar si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la opozitie – vizeaza dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct sau prelucrari efectuate in baza consimtamantului expres, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.
  • Dreptul la rectificare – se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – inseamna ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneti prelucrarii si nu exista alte motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada necesara verificarii corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care SC FARMLAND BUSINESS SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.
  • Dreptul de a depune o plangere – plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

Ne puteti contacta:

⦁ Prin email – la adresa: contact@celar.ro sau

⦁ Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta – la Sediul Societatii (la adresa mentionata la pct. 1) sau

⦁ Telefonic – la numarul: +40 723 258 920